konverzija 2019 konferecija popust

Digital marketing konferencija „Konverzija“ po treći put će u Banjoj Luci okupiti vrhunske stručnjake iz oblasti digitala, a ulaznice za ovaj događaj još samo danas možete kupiti po 25% nižoj cijeni na njihovom zvaničnom sajtu!

Kao jedna od rijetkih konferencija koja za primarni cilj ima kvalitetnu edukaciju kroz praktične primjere i predstavljanje pametnih taktika, tehnika i alata, „Konverzija“ je vrlo brzo dobila afirmaciju u svojim krugovima, pa su tako razmjere događaja u kratkom vremenskom periodu udvostručene.

Ove godine događaj će se održati 13. i 14. aprila u veličanstvenom Banskom dvoru i okupiće na jedno mjesto 26 predavača i više od 400 učesnika. Organizatori su pripremili dvodnevni program koji uključuje predavanja različitog nivoa znanja, pa je tako konferencija pogodna i za početnika i za napredne.

Pored glavnog konferencijskog dijela, zainteresovani se mogu prijaviti i za dvodnevne radionice u malim grupama, pa tako do detalja praktično izučiti neke od sljedećih tema: Google Ads, Google Analytics, SEO i E-commerce marketing.

Neka od značajnih imena na listi predavača jesu Miroslav Varga, vjerovatno najpoznatijih Google sertifikovani predavač u regionu, Zorin Radovančević, suvlasnik Escape-a – jedine Google Marketing Platform Sales Partner agencije, te Aleksandar Ašković kojem je specijalnost YouTube.

2019. godina donosi pojačanje i na polju inostranih predavača, pa će tako “Konvezija” ugostiti Neila Cockera, osnivača RampTshirts.com, Eldina Smajilovića iz Mann Hummela, Fabiana Rossbachera u čiji kvalitet su se učesnici već uvjerili prethodne godine, te Darka Buldioskog, osnivača NewMediaMK agencije iz Skopja.

Kompletan program, listu predavača i ostale važne informacije možete pronaći na www.konverzija.org, a za sva pitanja na raspolaganju su Facebook stranica „Konverzije“ te e-mail [email protected].

Konferenciju su podržali Grad Banja Luka, UniCredit Bank Banja Luka, Infomedia, Teleklik i drugi, te brojni predstavnici medija.

Komentari