red dead 2 najveca igrica 2019

Kad Rockstar Games izbaci igru, možete se kladiti da će to biti dovršen proizvod, priča s početkom i krajem. Nema kod njih cliffhangera ni sličnih trikova – svaka je njihova igra zaokružena avantura pa isto očekujemo i od Red Dead Redemptiona 2.

Nema mnogo sumnji da će to biti itekako sadržajna igra, jer Rockstarovi naslovi otvorenog svijeta u prosjeku imaju oko stotinu misija, ali ako je neko i bio nevjerni Toma, evo dokaza da Rockstar misli ozbiljno.

Najavljen je službeni vodič za Red Dead Redemption 2 koji sadrži opis svake misije i svih mehanika u igri, a prema onome što možemo vidjeti – radi se o knjizi s nekoliko stotina stranica. Tačnije rečeno, službeni vodič dolazi u dva izdanja – za 25 dolara dobija se ono osnovno, dok se za kolekcionare nudi verzija od 45 dolara s boljim papirom.

Taj vjerojatno miriši toliko dobro da čovjek poželi vječno nositi knjigu na svom licu.

Službeni vodič za igru lansirat će tvrtka Piggyback, koja je prethodno radila slične stvari za MGS 5, The Legend of Zelda: Breath of the Wild te još neke igre. Za sada se vodiči mogu samo naručiti, a u ruke kupaca doći će 26. 10. kada i sama igra. Dostupni su na engleskom, francuskom, talijanskom, njemačkom i španjolskom jeziku.

Izvor: hcl.hr

Komentari