Facebook je objavio novo ažuriranje za Messenger i Instagram, koje na popularne platforme donosi mogućnost kreiranja razgovora koji nestaju/sami se brišu, a funkcija nosi naziv Vanish Mode.

Nova funkcija je prvi put najavljena u septembru, kada je Facebook predstavio unakrsnu razmjenu poruka između Messengera i Instagrama. opcija je dizajnirana kako bi omogućila slanje tekstovam fotografija, emotikona i stikera koji nestaju kada ih osoba s druge strane vidi ili kada se zatvori chat prozor.

Kako bi se uključio Vanish Mode, potrebno je svajpovati na ekranu telefona u trenutnom razgovoru. Ponovnim svajpovanjem vraća se u standardno iskustvo razgovora.

Vanish Mode za Messenger

Opcija funkcioniše samo sa ljudima sa kojima je korisnik povezan, a nudi mu se opcija da li želi da uđe u Vanish Mode sa nekim. Pored toga, dobijaće se obavještenje o tome kada kontakt napravi screenshot razgovora. Tu su i opcije blokiranja ili prijavljivanja razgovora.

Za sada, Vanish Mode je dostupan samo Messenger korisnicima u SAD i na nekoliko drugih teritorija,a i budućnosti se očekuje dostupnost na više tržišta. Takođe, uskoro stiže i na Instagram.

Izvor: benchmark.rs

Komentari