Ghost of Tsushima

Samurajska avantura Ghost of Tsushima za PlayStation 4 do sada je prodana u više od pet miliona primjeraka, otkrio je Hermen Hulst, voditelj studija Sony Interactive Entertainmenta. To znači da je GoT druga najbolje prodavana Sonyjeva igra ove godine za sada – ostaje još vidjeti kako će proći Spider-Man: Miles Morales, Demon’s Souls i Sackboy: A Big Adventure.

Još od prvog vikenda prodaje Ghost of Tsushima je postao Sonyjeva najbrže prodavana igra koja nije dio postojećih serijala, nadmašivši Horizon: Zero Dawn. Tu je titulu zadržala sve do sada i čini se da će kao takva ostati upamćena u cijeloj generaciji PlayStationa 4 jer Sony za sada nema nijedan novi IP u planu za staru PS4 konzolu.

Ovim rezultatom Ghost of Tsushima vjerovatno je osigurao svoje postojanje i u budućnosti te će se gotovo sigurno pretvoriti u serijal. Prodaja isto tako neće stati na ovome jer je igra nedavno dobila kooperativnu komponentu, a nadogradnjom za PlayStation 5 otključana joj je i izvedba u glatkih 60 sličica po sekundi.

Izvor: hcl.hr

Komentari