Ghost of Tsushima Legends dolazi 16. ovog mjeseca

Prije nego lansiraju nove igre i novu generaciju PlayStationa, u Sonyju planiraju sljedeće sedmice nadograditi jednu od boljih igara 2020. godine – Ghost of Tsushimu. Naime, objavljeno je kako 16. 10. ta igra dobija svoje veliko ažuriranje verzije 1.1, a u sklopu istoga dolazi kooperativni mod Legends za 2-4 igrača.

U Legendsu, koji će biti besplatan za sve vlasnike Ghost of Tsushime, moći ćemo igrati misije s pričom u paru (dvoje igrača) te mod preživljavanja u četvoro, kao i raid (isto 4 igrača). Svaki igrač igrat će specifičnu klasu samuraja, a moći boraca, kao i njihovi protivnici, bit će usko vezani uz elemente fantazije.

Osim Legends moda, ažuriranje 1.1 donosi još i New Game+ opciju za one koji se žele upustiti u ponovni prelazak. U ovom modu igra počinje nakon dionice tutoriala, a Jinu su otključane sve vještine iz prethodnog prelaska. Također će se u igri naći jedan novi konj te dodatni predmeti. Moći će se pokupiti i nova vrsta cvijeća: Ghost Flower, koje će se moći mijenjati za specifične boje oklopa i opreme.

Jedna od zgodnih novih stvari bit će i brzo oblačenje setova oklopa, što znači da će igrači moći brže mijenjati više setova oklopa bez da moraju mijenjati svaki komad oklopa pojedinačno.

Izvor: hcl.hr

Komentari