GTA 5 se dijeli besplatno i ostaje vam zauvijek

PC igrači koji još uvijek odbijaju koristiti Epic Games Store možda će doći u napast da prekrše svoja uvjerenja jer Epic besplatno dijeli uvjerljivo najveću igru do sada – Grand Theft Auto 5. I to ne nekakvu polovičnu verziju, nego puni GTA 5, s kampanjom za jednog igrača te širokim spektrom sadržaja u GTA Online.

GTA 5 se na Epic Games Store besplatno dijeli do 21. 5. u 17 sati, ali jednom kad igru dodate svojoj kolekciji ostaje vam u trajnom vlasništvu pa je možete igrati i nakon tog datuma.

Besplatno preuzmi GTA 5 za PC

Također, za dodavanje igre na Epicu morati imati uključenu dvofaktorsku (2FA) autentifikaciju, što znači da svoj korisnički račun morate povezati ili s drugim emailom ili putem mobitela s aplikacijom za autentifikaciju. Ako ne znate kako se uključuje 2FA zaštita, ovaj video provest će vas kroz tu proceduru:

Igra i šest godina kasnije ima aktivnu bazu igrača u Online modu (kvaliteta istoga je drugi par čarapa, ali hej), a vibrantno je i među modding zajednicom na PC-u, koja omogućava da ovu šest godina staru igru pretvorite u igru koja izgleda kao da je izašla 2020.

Izvor: hcl.hr

Komentari