star wars dolazi u fortnite

Fortnite je u nekoliko navrata ove godine imao događaje kakvi nisu bili prisutni u drugim igrama. U igri se tako mogao poslušati koncert muzičara Marshmelloa, moglo se saznati za totalno nepovezanu igru (Borderlands 3), a krajem godine došlo je i do smaka svijeta. Zaključak 2019. za Fortnite dogodio se juče kada je igračima ekskluzivno prikazan isječak iz novog filma Star Wars serijala.

Suradnja između Fortnitea i Star Warsa traje već neko vrijeme u obliku raznih skinova, novo ovo je bio poseban događaj u kojemu je sudjelovao i redatelj zadnjeg filma, J. J. Abrams. Doduše, nije sve bilo idealno – igrači su navalili u igru pa su serveri teško disali, a sam događaj je malo kasnio. Ipak, kad se tehnički dio sredio, igrači su izglasali da žele vidjeti scenu s Jedi Mind trikom, a to su i dobili.

Poslije toga mogla se odabrati omiljena boja lightsabera, i to ne bez razloga. Sada su lightsaberi ubačeni u igru, zajedno s gliderom u obliku TIE fighter aviona. Lightsaberima je inače moguće blokirati nadolazeće projektile, ali s obzirom da je Fortnite igra za maloljetnu publiku, ne očekujte ni ovdje nekakvo komadanje tim oružjem.

Izvor: hcl.hr

Komentari