Ove sedmice kopamo u novom Minecraftu

MINECRAFT DUNGEONS

  • Datum izlaska: 26. 05. 2020.
  • Platforme: PC, PS4, XBO, Switch

Minecraft je nedavno postao prva igra s 200 miliona prodanih primjeraka pa franšiza sada ide u nove pobjede – u RPG žanru. U Minecraft Dungeonsu neće biti kopanja niti izgradnje velike mape po faci Donalda Trumpa. Ova će se igra odvijati u pećinama gdje će do četvero igrača zajednički tamaniti poznate neprijatelje, izbjegavati zamke i skupljati loot kao u Diablo igrama. Dobra je vijest da ovaj naslov priprema ekipa koja je napravila originalni Minecraft pa su jako male šanse da će ovdje nešto poći po zlu.

WILDFIRE

  • Datum izlaska: 26. 05. 2020.
  • Platforme: PC

Nadolazeća igra zvana Wildfire nema nikakve veze s Game of Thronesom. Ali, ima veze s paljenjem jer je to avantura u kojoj upravljate vatrom i ostalim elementima dok bježite od vojske koja vas želi razapeti jer ste piroman i mama vam je vještica, najvjerojatnije. Bit će ovo 2D igra pixel-art stila koja će se moći igrati i kooperativno s još jednim igračem, a ultimativni cilj bit će spasiti selo od praznovjerne gospode koja bi palila tornjeve za 5G mrežu da su ti tornjevi postojali u njihovo vrijeme.

SHANTAE AND THE SEVEN SIRENS

  • Datum izlaska: 26. 05. 2020.
  • Platforme: PC

Peta igra iz serijala Shantae već je neko vrijeme bila dostupna na iOS i Mac platformama, a sada dolazi za PC i aktualne konzole – u punom izdanju. Shantae se i u ovoj igri može pretvarati u druge likove, a u Sevens Sirens će taj proces ići puno brže. Pratit će ga i sistem skupljanja karata kojim će se vještine glavne junakinje pojačati dodatnim karakteristikama.

XENOBLADE CHRONICLES: DEFINITIVE EDITION

  • Datum izlaska: 29. 05. 2020.
  • Platforme: Switch

Nintendov hvaljeni RPG iz 2010. godine bit će modernizovan ove sedmice za Switch platformu. Osim vidno bolje grafike na modelima likova, Definitive Edition donosi i proširenu priču s epilogom zvanim Xenoblade Chronicles: Future Connected. Po pitanju gameplaya, ovaj japanski RPG dobit će nove izazove s kojima možete utući i više od pedesetak sati gameplaya.

Ostale igre koje izlaze:

26. 05. Mortal Kombat 11: Aftermath (PC, PS4, XBO, Switch)
26. 05. Quantum League (PC)
26. 05. The Elder Scrolls Online: Greymoor (PC)
28. 05. Poly Bridge 2 (PC)
29. 05. BioShock: The Collection (Switch)
29. 05. Borderlands Legendary Collection (Switch)
29. 05. XCOM 2 Collection (Switch)

Izvor: hcl.hr

Komentari