civilization 6 battle royale

Kad su nam developeri Civilizationa poručili da prave novi multiplayer mod koji će biti drugačiji od svega što smo do sada vidjeli u Civilization serijalu… nisu se šalili. Red Death je multiplayer dodatak koji je od sada dostupan svim vlasnicima Civilizationa 6, potpuno besplatno, a istorijsku tematiku igre mijenja post-apokaliptičnom tematikom.

Naime, ovdje se igra u vrlo radioaktivnom okruženju, a umjesto civilizacija imamo klase poput mutanata, pirata, ludih naučnika, kultista… ma, svi su tu.

Sam koncept moda možda će vam zvučati poznato. Svaki se igrač ovdje bori da ostane zadnji na mapi kako bi se mogao evakuisati s nje prije nego ga “pojede” radioaktivni obruč (Red Death) koji se sužava i tjera igrače na određeni dio mape. Igrač u početku ne raspolaže velikim arsenalom, ali istražujući različite kampove i uništene gradove može pronaći snažnije oružje, uključujući i nuklearke.

Da, radi se o battle royale modu – u Civilizationu. Tempo je brži nego inače jer gradnje nema, a na mapi u isto vrijeme igra do 12 igrača. Mali je to broj za pojmove battle royalea, ali vrijedi napomenuti da će se u mečevima nalaziti i kompjuterski kontrolirani protivnici kako bi akcija bila življa.

Izvor: hcl.hr

Komentari