Nasiol-naslovna-septembar-Kako-nano-premazi..

Dosta vam je ustaljenog obrasca u kome nakon posla većinu ostatka dana trošite na spremanje kuće, pranje, peglanje i ribanje umjesto na odmor i uživanje? Imamo rješenje! Bh. i srbijansko tržište su dobila dugo očekivano pojačanje u vidu Nasiol premaza na bazi inovativne nano tehnologije koja će vam pomoći da uštedite vrijeme i dugoročno zaštitite površine od prljanja.

Kada ljudi prvi put čuju za pojam “nano tehnologija”, često je smatraju nečim nepristupačnim i stranim za primjenu u svakodnevnom životu. Ipak, to je daleko od istine. Nano sprejevi su od sada dostupni svima i spremni su da vam olakšaju proces čišćenja životnog prostora i zaštite sve vaše dragocjenosti od prljavštine, hemikalija, habanja i drugih tvrdokornih mrlja.

5 fantastičnih svojstava nano premaza

Zamislite jedan običan dan. Oblačite svoju omiljenu košulju ili majicu po ko zna koji put jer i nakon godinu dana redovnog nošenja izgleda kao nova. Ne plašite se ni mrlja od ulja dok pravite doručak, jer je tkanina potpuno zaštićena i nemoguće ju je isflekati.

Uzimate svoje naočale za sunce sa dna torbe, futrolu ne nosite otkako ste nanijeli Goglide zaštitni sprej protiv grebanja, mrlja od vode i drugih nečistoća. Isti tretman ste priuštili i svom mobilnom telefonu jer ga često nosite u džepu sa ključevima.

Napolju je malo oblačno i mogla bi pasti kiša, ali nema veze jer vaše bijele patike ne propuštaju vodu, a drvena garnitura u dvorištu je obložena HomeWood sprejem. Ionako volite voziti po kiši otkako ste počeli koristiti GlasShield

Mislite da vam pričamo bajku?

Nikako!

To su samo neki od efekata koje možete postići Nasiol proizvodima i učiniti svoj život efikasnijim i lakšim. A evo i zbog čega:

1. Primjenjivi su na svim površinama

Drvo, keramika, staklo, metal i tekstil – ove materijale možete pronaći u svakom domu, a svaki od njih ima svoje karakteristike za njegu i čišćenje npr. drvo ne može korozirati kao automobil, ali može izgubiti visoki sjaj i boju, dok tekstil upija sve vrste tečnih nečistoća, dodaci su skloni ogrebotinama, a kuhinja gljivicama.

Baš zbog toga su stručnjaci kompanije Nasiol razvili jedinstvene formule koje će zaštititi gotovo sve površine i predmete u vašem domu i posjedu, a čija svojstva su dugotrajna.

Nakon samo jedne aplikacije, efekti traju šest mjeseci ili više, u zavisnosti koji proizvod koristite i koliko detaljno ste pratili uputstvo za nanošenje.

2. Nano keramički premazi su vodootporni i nevidljivi za ljudske oči

Veza između nano molekula je toliko delikatna da je ova zaštita u potpunosti neprimjetljiva. Bez obzira na kojoj površini aplicirate proizvod, nano sloj ne utiče na njen izgled ili korištenje – zaboravićete da uopšte i postoji.

Još njedan efekat koji zbijeni nano atomi pružaju je vodoodbojnost. To znači da se molekule vode, ulja, i druge prljavštine odbijaju o zaštitni nano zid PerWear ili HomeTex spreja, koji ne dopuštaju da se tečnost upije u vaš omiljeni kaput ili kauč.

3. Štite od korozije i kamenca

Jedan od najvećih izazova je sprečavanje nastanka hrđe i kamenca, kako na vašem automobilu, tako i na površinama u domaćinstvu, ali bez brige, Nasiol rješava i to.

Uz HomeShine sprej koji je namijenjen za korištenje na staklu i keramici vaše kupatilo će biti besprijekorno čitave godine, a tuš kabina bez mrlja od vode i plijesni. Zaboravite na ribanje!

4. Apliciraju se brzo i jednostavno

Za nanošenje Nasiol proizvoda nije vam potreban profesionalac ili prethodno iskustvo. Svaki proizvod dolazi sa detaljnim uputstvom za korištenje.

Nakon što željenu površinu temeljno očistite i nanesete sprej ili ga utrljate krpom od mikrovlakana, sačekajte 24h da se zaštita formira i nastavite sa korištenjem!

5. Pružaju efekat lakog čišćenja

Nano keramički premazi pomažu korisnicima da uštede novac, trud i vrijeme koje troše na čišćenje. Prethodno pomenuta svojstva stvaraju optimalnu zaštitu za koju nečistoće ne prijanjaju, tako da je sve što vam je potrebno za uvijek čist dom, auto ili dodatke – jedno univerzalno sredstvo za čišćenje i jedan potez krpom kako bi se površina osvježila od prašine.

Odlučite se i vi za jednostavniji život koji se ne vrti oko konstantnog čišćenja, spremanja i strijepnje da ćete nešto bespovratno uflekati ili ogrebati. Pogledajte Nasiol Adria ponudu na ovom linku, sigurni smo da ćete pronaći proizvod za sebe!

Komentari