Većina prepaid korisnika može da se poistovjeti sa sljedećom neprijatnom situacijom – potrebna je hitna dopuna za telefon, a ne postoji način da se do nje dođe brzo i lako. Srećom, kompanija m:tel je implementirala novi online servis uz pomoć kojeg možete da dopunite Dopuna ili Kombinuj račun iz udobnosti svog doma u rekordnom roku. Sve što vam je potrebno jeste VISA, Mastercard ili Maestro kartica bilo koje banke i svega nekoliko minuta.

Zahvaljujući novom m:tel online servisu za dopunu prepaid brojeva, dopunjavanje računa nikada nije bilo brže, lakše i jednostavnije. Sada možete u potpunosti da zaboravite na nerviranje oko toga što ranije niste provjerili stanje na računu i da dopunite račun bez odlaska do obližnjeg kioska ili prodavnice.

Sve što bi trebalo da uradite jeste da posjetite web stranicu za dopunu online računa kompanije m:tel. Na samoj stranici prikazaće vam se tri polja koja bi trebalo da ispunite, a to su: broj telefona, e-mail adresa i iznos u KM koji želite da dopunite.

Nakon što ste ispunili ova tri polja, potrebno je da kliknete na “Plati karticom”. Otvoriće vam se formular u kojem ćete ukucati podatke sa kartice: broj kartice, ime korisnika, datum isteka i CVV2/CVC2 što u stvari predstavlja tri/četiri cifre na poleđini kartice. Kada kliknete na dugme “Potvrdi” završićete kompletnu transakciju i Dopuna ili Kombinuj račun će biti dopunjen.

Za kompletan proces dopune preko m:tel online servisa nije potrebno duže od tri minute vašeg vremena, te sam proces podrazumijeva dva jednostavna koraka. Servis je zvaničan i u potpunosti siguran, a za samu transakciju se ne naplaćuje dodatna provizija.

Iskoristite svoje vrijeme na najbolji mogući način i ne rasipajte ga bespotrebno. Neka online servis za dopunu računa bude jedna od stvari koja će vam u tome pomoći.

Više informacija potražite na mtel.ba sajtu ili putem besplatnog info telefona 066 10 10 10.

Komentari