apex legends cudovista

Respawn je na E3 sajmu najavio sezonu 2 Apex Legendsa, a osim novog lika, oružja i nekih skinova obećali su i neke “čudovišne” promjene na mapi. Sezona 2 stiže nam za manje od sedam dana, 2.07., no sudeći po čudnim događanjima ovih dana na mapi u igri, čini se da je dizanje prašine za novu sezonu već krenulo.

Prije par dana prvo su se zmajevi nazvani “Flyers” počeli pojavljivati na mapi noseći sa sobom po zraku sanduke palih igrača. Kada zmajeve skinete s neba dobrim starim mecima, mogli biste uzeti sve iz tog sanduka.

No sada su igrači primjetili još jednu čudnovatu promjenu. Ogromna dugonoga bića koja žive izvan igrivog područja mape, tzv. Leviathani, okrenuli su se u drugom smjeru. Ovo je nekako povezano s Repulsor tornjevima koji su nedavno aktivirani – to su one ogromne antene na koje ste u igri naletjeli, a koje su uvijek bile statične. E pa sada se okreću i navodno su aktivirani da pomognu zaštiti arenu od najezde “divljih životinja” koja dolazi. To bi trebao biti razlog i zašto su se Leviathani okrenuli.

Svi ovi teaseri trebali bi voditi do velikog updatea koji se očekuje na početaku druge sezone, a koja bi na neki način trebala uvesti u igru i ogromna čudovišta. Toliko velika i grozna, očito, da ignorišu moćne rotirajuće Repulsore. Iskreno, nemamo pojma šta se događa i kakva nas čudovišta očekuju, ni kako će to uticati na igru, ali veselimo se vidjeti ikakve promjene na mapi Apexa.

Izvor: hcl.hr

Komentari