mario kart tour

Mario Kart Tour od danas se može preuzeti na Android i iOS uređajima. Značajan je to događaj jer je se nikada ranije nije još dogodilo da je jedna igra Mario Kart serijala bila dostupna za legalno igranje izvan Nintendovog ekosistema, odnosno Nintendovih konzola. Međutim, Nintendo je nekako uspio pokvariti ovaj veseli trenutak tako što je otišao korak dalje sa svojim taktikama za grabljenje novca od igrača.

Naime, Mario Kart Tour ima pretplatu koja nije opcionalna. Ali ne pretplatu da biste igrali samu igru, nego pretplatu da biste igrali 200cc kategoriju utrka, odnosno najbrže utrke u igri. Pretplata iznosi pet dolara mjesečno. Dakle, pretplata za jedan mod… jedne igre… pet dolara mjesečno.

Koliko je to suluda ponuda govori činjenica da su Google i Apple nedavno lansirali svoje pretplatničke usluge po istoj cijeni, ali Google za pet dolara pretplatniku nudi pristup do 350 aplikacija, a Apple 100 ekskluzivnih igara. Još jednom, da sramota ne bude zaboravljena: Nintendo za pet dolara mjesečno nudi pristup jednom modu jedne igre.

Reakcije igrača su očekivane te je Mario Kart Tour istog dana s oko 29 hiljada recenzija postao najgore ocjenjena Nintendova igra na Androidu.

Izvor: hcl.hr

Komentari