pubg novi update

Radovi u šupi samo što nisu gotovi i PUBG uskoro dobija svoju dovršenu verziju za Xbox One, objavio je Microsoft na današnjoj Gamescom konferenciji.

Sad već ima dobrih osam mjeseci kako se PUBG pojavio unutar Xbox Game Preview programa, a od 04. 09. moći će ga se nabaviti u okrugloj (1.0) verziji.

PUBG je u svojoj najranijoj verziji na Xboxu One ponuđen u određenoj mjeri kako bi se igrače privuklo da kupe baš tu konzolu jer je Sony odbio izdavanje igre na Playstationu zbog velikih tehničkih poteškoća (s kojima su se igrači na konkurentnoj platformi itekako morali nositi).

U ovom trenutku, međutim, Microsoft je odlučio kako je došlo vrijeme da igra dobije naljepnicu s natpisom “spremno”.

Povodom objave vijesti, istaknuli su neke stvari za koje se može očekivati da će se pojaviti u završnoj verziji:

  • Sanhok – manja mapa inspirisana izgledom ostrva duž jugoistočne Azije koja će osim nove opreme za skupljanje sadržavati dinamične vremenske uvjete.
  • War Mode – svojevrsni tip team deathmatch formata u kojemu je zona statična, a nakon smrti igrači se dižu u nebo poput feniksa te se zatim ponovo spuštaju padobranom (s time da im ostaju ostaju sakupljena oružja) pomoći svojim saborcima. Bodovi se skupljaju ubijanjem i oživljavanjem, a tko prvi skupi određeni broj bodova, njemu pobjeda.
  • Prenos osvojenih nagrada – ukoliko ste igrali preview te skupili neke nagrade, dostignuća i slično, njih možete prebaciti bez po’ muke (navodno)

Igra će se inače pojaviti na disku te u digitalnom formatu. Svi postojeći kupci zakrpu će dobiti besplatno, tako im bog pomogao.

Izvor: hcl.hr

Komentari