scum presao milion prodanih primjeraka

Kada se prije samo nekoliko sedmica pojavio u javnosti, SCUM je izazvao veliki interes igrača video igrica. Naime, pokazalo se kako je igra u kojoj ste zatvorenik i nastojite što duže da preživite na ostrvu vrlo zanimljiva igračima pa su ubrzo krenuli sjajni rezultati prodaje.

Ovih se dana hrvatska ekipa koja stoji iz SCUM-a pohvalila kako su u manje od mjesec dana prošli brojku od milion prodanih primjeraka – što je više nego fantastičan rezultata.

Samo da podsjetimo, iza SCUM igre stoji hrvatski tim developera pod nazivom Gamepires.

Ovaj studio video igara, u suradnji s Croteam-om, uspio je u 2 i po godine razviti igru koja je poharala merdevine popularnosti širom svijeta. U končnici to je dokaz kako se trud uložen unazad 2 i po godine isplatio i kako je svaka uložena minuta bila dobra investicija.

Iako je malo ko očekivao ovakvu veliku popularnost, igra je u manje od mjesec dana ostvarila više od milion prodanih primjeraka i tako osigurala nove prihode koji će pomoći u razvoju novih funkcionalnosti i igara.

Kako bi se zahvalili svima koji su kupili igru do sada, iz Gamepiresa su odlučili svima pokloniti zlatni pištolj DEagle .50 koji će tako biti jedna dodatna motivacija svim igračima da i dalje ostanu prilijepljeni uz svoje ekrane.

Kao što smo već rekli SCUM ima osnovni zadatak da zatvorenik uspije što duže preživjeti na ostrvu. To preživljavanje otežano je raznim faktorima, a posebno činjenicom da opasnosti vrebaju sa svih strana, a ujedno morate paziti da dobro i kvalitetno jedete kako ne bi došlo do problema sa te strane.

Mnogi naglašavaju kako SCUM ima jedan od najkvalitetnijih sustava metabolizma, odnosno ima hrpu podataka koji pokazuju u kakvom je stanju vaše tijelo, što vam ujedno sugeriše kad morate jesti i piti i kako preživjeti što duže.

Izvor: pcchip.hr

Komentari