assassins creed valhala

Ako još uvijek igrate Assassin’s Creed Valhallu, danas se pripremite za još jedno malo veće ažuriranje. Zakrpa verzije 1.1.0 velika je do 6,3 GB na Xboxu, 5,6 GB na PC-u i 2,4 GB na PlayStationu. Pojavila se na svim platformama u 13 časova.

Ovo ažuriranje značajno će utjecati na težinu igre. Na primjer, boss neprijatelji skaliraće se prema levelu igrača u slučaju da ih igrač nadmašuje. Bit će popravljena brojna rušenja i problemi sa zadacima, ispravit će se animacije likova i smanjiti broj situacija u kojima igrač može zapeti u objektima. U gameplayu će se sprint moći prekinuti i drugim akcijama, ne samo izmicanjem.

Nadalje, dodana je opcija stavljanja baklji na tlo, a konji će bježati ako ih se udara bakljom. Bit će moguće u potpunosti isključiti Quick-Time-Evente, a smanjeno je i vibriranje kontrolera prilikom blokiranja napada. Punu listu ispravaka i promjena možete pronaći ovdje.

Ovo ažuriranje takođe će biti početak priprema za nove sadržaje koji će biti dodani svim postojećim igračima. Priprema se tako festival Yule u domaćem selu Ravensthorpe, a u sklopu njega trebale bi se pojaviti neke nove mini igre i zadaci. Više o Yule festivalu saznaćemo uskoro.

Izvor: hcl.hr

Komentari