motorola razr savitljivi telefon

Za Motorola RAZR telefon znamo već mjesecima unazad i ona je konačno tu! Telefon sa savitljivim, kako ga proizvođač naziva, Flex View, displejem od 6.2 inča dolazi u potpuno drugačijem formatu i sa potpuno drugačijom vizijom od onoga kako budućnost savitljivih telefona vide ostali proizvođači. Čiji je recept pravi i koji će se dopasti publici?

motorola razr

Savitljivi displej omogućio je kompaniji Motorola da napravi reinkarnaciju nekada izuzetno popularnog ali za današnje pojmove primitivnog, modela RAZR, modela na preklop. I on je stigao i zvanično: telefon pokreće Snpadragon 710 procesor, konfiguracija memorije 4/64 ili 6/128 i baterija od 2730 mAh sa punjenjem preko Type C konektora

Ekran je ono što će vas vjerovatno najviše zanimati: u pitanju je savitljivi AMOLED ekran rezolucije 876×2142 piksela., precizno izražene dijagonale 6.18 inča. A tu je naravno i sekundarni, pomoćni TFT displej rezolucije 600×800 piksela na kome možete dobiti osnovna obavještenja dok je telefon sklopljen. Jedan zvučnik, nema 3.5mm priključka, fingerprint senzor na poklopcu uređaja, Android 9 Pie operativni sistem.

razr motorola

Ljubitelji fotografisanja telefonom neće biti impresionirani ovim modelom: 12 megapiksela PDAF glavna kamera i 8Mpix selfi kamera. Jednostavno, dimenzije ovog telefona proizvođaču nisu omogućile da se razmeće brojnim kamera senzorima i u tom smislu RAZR neće biti odabir te vrste korisnika.

Ali će zato oni koji cijene minijaturne dimenzije telefona koji sjajno leži u ruci a da pri tome i dalje na raspolaganju imaju pravi Android sa velikim ekranom, oni koji vole retro stil – vjerovatno biti oduševljeni. Pretpostavljamo da će se naročito svidjeti biznis korisnicima koji će cijeniti njegovu fleksibilnost, kvalitet izrade i za današnje pojmove, zaista minimalne dimenzije.

motorola savitljiva

Motorola RAZR telefon nije vodootporan u smislu da ga ne možete potapati u vodu ali će izdržati one nenamjerne izloženosti prskanjem vodom. Što se same izrade tiče, po prvim utiscima koji se mogu pronaći na webu. Kvalitet je jasno primjetan a Motorola je pri izradi koristila vrhunski nerđajući čelik u kombinaciji sa 3D Gorilla glass staklom

Prognozirana cijena ovog uređaja iznosiće oko 1300 evra i treba ga uskoro očekivati i u ponudi kod nas.

Izvor: benchmark.rs

Komentari