The Sims 4 Discover University novi dlc

Simsi su u zadnjih pet godina dobili već poznate tematske ekspanzije koje im dodaju kućne ljubimce, vremenska doba, mogućnost da postanu slavne osobe i slično. Većina tih ideja reciklira se po ko zna koji put, još od originalne igre. No, takve stvari dobro prolaze kod fanova pa će Simsi dobiti još jednu reciklažu: ekspanziju na temu studentskog života.

The Sims 4: Discover University stiže na PC platformu 15. 11. ove godine, te 17. 12. na konzole. Igračima će dati na izbor dva fakulteta – sveučilište Britechester ili institut Foxbury. Studenti će moći živjeti na kampusu sveučilišta ili u privatnom smještaju, a po prvi put će moći voziti bicikl.

Odlazak na predavanje će biti standardna procedura za dobijanje bolje ocjene na ispitu, ali će studentski život nuditi i više od toga. Bit će tu izvannastavnih aktivnosti – poput druženja u klubu za robotiku ili debatu, ali i ludih zabava s opijanjem. S ovom ekspanzijom dolaze i novi predmeti za dekoraciju, uključujući postere, mini-hladnjake i ostalo.

Izvor: hcl.hr

Komentari