blizzcon donosi diablo 4 i overwatch 2

Blizzcon 2019 je samo par dana daleko a već su sve Blizzardove tajne procurjele. Priča se o novim ekspanzijama za novi World of Warcraft, Diablo 4 i Overwatch 2 (ili Chapter 2). Imajući ovo u vidu, evo kratkog pregleda svega što IGN planira da isprati na ovogodišnjem Blizzard šou.

Overwatch 2

ESPN izveštava iz izvora bliskih Blizzardu planove kompanije da objavi nastavak Overwatch-a. Fanovi mogu očekivati nešto slično nedavnom Fortnite Chapter 2 koji je suštinski veliki dodatak postojećoj igri.
Po informacijama, Overwatch 2 će imati nove modove, mape, heroje i PvE mod. Takođe, tu je i novi logo.

Ovo je već drugi put da se priča o postojanju Overwatch 2 ove godine. Kotaku je objavio u Junu da Blizzard radi na PvE fokusiranom na nastavak Overwatch-a, a ESPN izveštaj potvrđuje ove detalje.

Overwatch 2 je veoma fokusiran na priču i naraciju, detalje koji su falili fanovima Overwatch-a. Ali Blizzard se ne fokusira samo na PvE.

Možda postoji i novi PvP mode pod nazivom “Push” a koji će biti otkriven zajedno sa postojećim modovima kao assault, Control, Escort i Hybrid.

Nejasno je da li će Overwatch 2 biti odvojeno izdanje ili neka vrsta plaćenog updejta ali svakako ćemo to saznati na Blizzcon-u.

Diablo 4

Diablo 4 je nešto o čemu se priča od prošlogodišnjeg Blizzcon-a, ali je kompanija odlučila da objavi Diablo Immortal, mobile game spinoff. Ove godine, postoje novi dokazi kao što je procurjeli artbook i to ukazije da će dugo očekivani Diablo nastavak napokon biti najavljen.

Nova World of Warcraft ekspanzija, Hearthstone i još…

Crteži koji su procurjeli ukazuju na novi nastavak World of Warcraft igre, ovaj put u Zemlju sjenki Shadowloands. Skica prikazuje Blovara, novog Lich Kralja, i našla se online i unjela pometnju medju ljubiteljima WoW.

Pored gore navedenog, Blizzcon je mjesto na kome se objavljuju nove informacije o igrama kao što su Hearthstone, a šuška se i o remasteru Diabla…

Izvor: ign.com

Komentari