call of duty modern warfare

Ovogodišnji Call of Duty koristi novi engine, prvi put otkako je serijala. Očekujemo stoga da će hardverski zahtjevi za igru malo porasti u odnosu na Black Ops 4, ali ako je suditi po zahtjevima za beta test, ne trebate se brinuti. Naime, CoD: Modern Warfare trebao bi raditi i na šest godina starom hardveru.

Doduše, navedeni su zahtjevi za betu, odnosno multiplayer, pa ih nemojte uzeti kao konačne – igra bi u single-playeru trebala biti malo gladnija hardvera tako da konačni zahtjevi neće biti niži od ovoga. U bilo kojem slučaju, čini se kako bi novi CoD mogao biti prva DX12-only igra, iako to nije potvrđeno. Usprkos tome, moći će se igrati i na Windows 7 sistemima.

Evo zahtjeva:

Minimalni zahtjevi:

CPU: Intel Core i5 2500k ili sličan AMD-ov
GPU: Nvidia GeForce GTX 670 ili GTX 1650 ili AMD Radeon HD 7950
RAM: 8 GB
HDD: 45 GB
OS: Windows 7 64-bit (SP1)

Preporučena konfiguracija:

CPU: Intel Core i7 4470k ili sličan AMD-ov
GPU: Nvidia GeForce GTX 970 ili GTX 1660 ili AMD Radeon R9 390
RAM: 16 GB
HDD: 45 GB
OS: Windows 10

PC verzija Modern Warfarea će biti posebno podesiva i po pitanju grafike i po pitanju kontrola. Punu listu onoga što će se moći mijenjati možete pogledati na službenom blogu, a mi ćemo izdvojiti da možete npr. odrediti hoćete li se automatski prebaciti na drugo oružje kada vam trenutno ostane bez municije; možete odrediti minimalnu odgodu prebacivanja između oružja u milisekundama, kao i odgodu ostavljanja montiranog oružja (npr. mitraljeza).

Izvor: hcl.hr

Komentari