uplay plus

Uplay Plus nova je pretplatnička usluga koju će PC igrači moći koristiti od ove jeseni. Kako što možete i pretpostaviti, ovo je usluga namijenjena onima koji obožavaju igre francuske firme Ubisoft, a u teoriji bi trebala donijeti značajne uštede, pod uvjetom da prihvatite to da igre unutar Uplay Plusa zapravo ne kupujete nego ih iznajmljujete.

Za 15 eura mjesečno pretplatnici Uplay Plus usluge dobijaju pristup svim igrama firme Ubisoft. Radi se tu o katalogu od stotinjak igara: starijih, aktualnih, ali i nadolazećih. To znači da Ubisoftove nove igre na PC-u od sada možete zaigrati za 15 eura. Primjerice, nadolazeći Ghost Recon Breakpoint ne morate platiti 60 eura nego ga možete igrati na mjesec dana za 15 eura, zajedno s hrpom drugih Ubisoftovih igara.

Dodatna pogodnost Uplay Plus pretplate jest da s njom dobijate najsadržajnija izdanja Ubisoftovih igara. Dakle, za 15 eura dobijate pristup svim DLC-ovima za igru, svim bonusima premium izdanja i sl.

Uplay Plus bit će lansiran 3. 9. na PC platformi, a u 2020. će se pojaviti i na Google Stadia platformi.

A sad, evo zanimljivosti zbog koje ste vjerojatno kliknuli na ovu vijest. Ako se za Uplay Plus registrujete u periodu od danas pa do 15. 8., dobit ćete skoro punih mjesec dana besplatnog igranja svih Ubisoftovih igara koje su do sada izašle. Dobro ste pročitali, od 3. 9. do 30. 9. na PC-u ćete moći zaigrati bilo koju Ubisoftovu igru potpuno besplatno, u sklopu isprobavanja Uplay Plusa.

Doduše, da biste isprobali Uplay Plus trebat će vam debitna/kreditna kartica da potvrdite kako imate mogućnost plaćanja pretplate. No, samu pretplatu ne morate platiti ako to ne želite već po isteku probnog perioda možete otkazati pretplatu bez da za nju platite ijednu marku.

Izvor: hcl.hr

Komentari