assassins creed u rimu

To barem tvrde nove anonimne glasine koje su se ranije ovog mjeseca pojavile na internetu. I dok je lako moguće da se radi o nepreciznim ili namjerno krivim tvrdnjama, zadnjih nekoliko nastavaka AC serijala procurilo je na vrlo sličan način, otkrivajući nadasve konkretne detalje koji se tiču glavnih likova, mjesta i vremena radnje, te nekih posebnih mehanika.

Drugim riječima, čini se da Ubisoft i dalje ima problema sa svojim QA testerima jer opseg ovog posljednjeg leaka definitivno sugeriše da su nove informacija potekle iz nižih krugova njegove organizacije. Naravno, pod pretpostavkom da su tačne.

Prvi rimski Assassin’s Creed nakon Brotherhooda izaći će u godini u kojoj će drugi dio Eziejeve trilogije slaviti svoju desetu obljetnicu. Ubisoft je još najesen potvrdio kako u 2019. nećemo dobiti “pravu” AC igru.

Izbor igrivog lika ovog će se puta svesti na Cassiusa i Luciju, potomke likova koje smo upoznali u Odysseyju i Originsu. Izvor nije siguran što je Ubisoft odlučio po pitanju canon izbora lika u Odysseyju.

Razvoj igre vodi bugarski Ubisoft Sofia, a kodno ime ja navodno “Legion.” Ako vam to zvuči poznato, to je vjerojatno zato što smo identičmne tvrdnje čuli već nekoliko puta od kraja 2017.

Da stvari budu još zanimljivije, novi Assassin’s Creed navodno će izaći i na postojećim konzolama i onima koje će ih naslijediti do kraja 2020., kako tvrdi isti izvor.

U međuvremenu, Ubisoft svoj ovogodišnji portfelj planira pojačati sa Watch_Dogs 3 koji će biti smješten u London, rekao je nepoznati insider. Prethodna Watch_dogs igra sadrži nimalo suptilnu sugestiju kako će upravo to biti slučaj s novim nastavkom ovog serijala koji funkcionira kao spoj Mr. Robota i GTA.

Izvor: IGN

Komentari