MForza aplikacija recenzija

Posljednjih godinu dana svjedoci smo sve veće popularnosti kompanija i organizacija koje svojim korisnicima nude brze pozajmice, idealne za rješavanje manjih ili nepredviđenih finansijskih troškova.

Prva među njima koja se pojavila u BiH jeste kompanija Forza, čiji smo online servis za brze pozajmice već spominjali ranije i koja je nedavno postala prva kompanija u BiH koja korisnicima omogućava da apliciraju za brze pozajmice putem mobilne aplikacije.

U pitanju je MForza, aplikacija za Android uređaje koja osim što dodatno olakšava i ubrzava proces apliciranja, omogućava i da kao korisnik vodite evidenciju o postojećim pozajmicama te njihovoj otplati.

Isprobali smo aplikaciju i u ovom tekstu vam donosimo informacije o tome kako funkcioniše i koje su njene prednosti.

Šta je MForza?

Riječ je o mobilnoj Android aplikaciji kompanije Forza, prvog servisa za brze pozajmice u BiH, koji omogućava da veoma brzo i lako aplicirate, a potom i dobijete, pozajmicu do 400 KM.

Glavna prednost aplikacije je ta što će vas spasiti gubljenja vremena dok čekate po redovima ili na obradu vašeg zahtjeva, jer čitav proces možete završiti u svega nekoliko minuta, sa bilo kojeg mjesta koje ima internet konekciju.

Osim toga, uz MForza aplikaciju za brze pozajmice zaboravite na silnu papirologiju koja je ustaljena praksa kada aplicirate za pozajmice bilo kojeg tipa. Sam proces obrade zahtjeva je identičan kao i na sajtu kompanije Forza i traje svega 15-ak minuta, nakon čega ćete novac moći podići u bilo kojoj poslovnici Pošta Srpske.

Ovaj tip pozajmica idealan je za ljude kojima je brzo potreban novac za nepredviđene troškove, a ono što Forzu posebno izdvaja od banaka jeste činjenica da novi korisnici prvu pozajmicu dobijaju po principu koliko pozajmiš – toliko vratiš, odnosno bez plaćanja naknade i po 0% kamate.

Kako radi MForza?

mforza forza aplikacijaMForza je veoma jednostavna za korišćenje, pa smo sigurni da čak i oni korisnici koji se nisu ranije susretali sa sličnim aplikacijama neće imati problema da se snađu.
Najprije, kako biste je koristili, posjetite Google Play Store i pronađite je (ili jednostavno kliknite na link ovdje). Potom instalirajte aplikaciju na telefon. Za to vam je potreban Google nalog, koji sigurno već imate ukoliko od ranije koristite telefon i ako ste već skidali neke aplikacije.

Kada instalacija završi, kliknite na aplikaciju kako biste je pokrenuli. Prikazaće vam se stranica na kojoj možete poslati svoj zahtjev za pozajmicu, a sam proces je brz i sastoji se iz svega nekoliko koraka:

  1. Pomjerite lijevo-desno prvi slider kako biste izabrali iznos koji želite da pozajmite (100-400 KM).
  2. Isto to uradite na narednom kako biste izabrali željeni rok otplate (7-30 dana).
  3. Kliknite na mali boks u dnu kako biste označili da ste pročitali informativni list.
  4. Kliknite na dugme „Aplicirajte odmah“.
  5. Otvoriće vam se nova stranica na kojoj treba da popunite obavezne podatke za obradu zahtjeva. Tom prilikom ćete odabrati i šifru za svoj korisnički nalog putem kojeg kasnije možete da vodite evidenciju o svojoj pozajmici.
  6. Sačekate 15-ak minuta za obradu zahtjeva i po odobrenju podignete svoj novac u nekoj od poslovnica Pošta Srpske.

mforza andorid aplikacijaUkoliko ste već imali susreta sa Forzom i imate svoj nalog, potrebno je da se najprije ulogujete se svojom e-mail adresom/brojem telefona i šifrom, pa da nakon toga birate iznos i rok otplate. Samim tim nećete morati iznova pisati svoje lične podatke, a imaćete uvid u ranije pozajmice.

Kreatori MForza aplikacije su razmišljali i o činjenici da je ovo relativno nova usluga kod nas i da će brojni korisnici imati dosta nejasnoća i pitanja oko ovakvog načina pozajmljivanja novca. Zato su u aplikaciju dodali i rubriku „Često postavljana pitanja“, u kojoj ćete pronaći sve potrebne odgovore ukoliko vam nešto nije jasno. A ako i to nije dovoljno ili vam trebaju dodatne informacije, tu je i opcija poziva Info službe direktno iz aplikacije.

Od ostalih opcija tu je kratki vodič koji vam u tri koraka objašnjava kako aplicirati za pozajmicu, te kalendar u sklopu kojeg je evidencija otplaćenih i nadolazećih rata ukoliko imate već postojeću pozajmicu.

Na kraju, od praktičnih dodataka koje aplikacija posjeduje izdvajamo i činjenicu da nakon što se ulogujete na svoj nalog stizaće vam notifikacije o nadolazećoj rati pet dana prije roka otplate.

Da li vam treba MForza?

Ako vam brze pozajmice trebaju kako biste pregurali do kraja mjeseca, pokrili neki trošak, ili jednostavno funkcionišete lakše kada imate novačnu podršku cvaki mjesec, onda je naš odgovor da!

Ova aplikacija olakšaće vam kompletnu proceduru dobijanja potrebnog novca. Nećete ni osjetiti vrijeme i procedure, jer su iste minimalizovane.

Upravo zato vam preporučujemo da instalirate MForza aplikaciju i uživati u svim prednostima brzih pozajmica koje za nove korisnike dolaze bez kamata i naknada. Koliko uzmeš – toliko vratiš!

Komentari